SURVENTOBRASS 2018 WORDT EEN ECHT MUZIEKFEEST

De opname wagen van Omrop Fryslân staat voor de Flambou in Surhuisterveen om opnames te maken van het Surventobrass Festival.

 

Deelnemers staan centraal

 

SURVENTOBRASS 2018 WORDT EEN ECHT MUZIEKFEEST

HET AFTELLEN GAAT DOOR, NOG 150 DAGEN TE GAAN EN DAN IS SURVENTOBRASS 2018 EEN FEIT. DE VOORBEREIDINGEN GAAN VOORSPOEDIG. EEN AANTAL SPONSOREN EN CULTURELE FONDSEN HEBBEN INMIDDELS TOEGEZEGD HET FESTIVAL TE STEUNEN. HET JURYTEAM IS BENOEMD EN DE FACILITEITEN ZIJN GERESERVEERD. MAAR NOG BELANGRIJKER IS DAT ER INMIDDELS EEN GEVARIEERD DEELNEMERSVELD IS ONTSTAAN. VERSCHILLENDE BRASSBANDS, KOMEND UIT HEEL NEDERLAND HEBBEN ZICH OPGEGEVEN.

Surhuisterveen | Surventobrass 2018 wordt een echt muziekfeest. Niet eerder gebeurde het dat er begin januari al zoveel deelnemers zich hadden ingeschreven.

Er is nog plaats om mee te doen. Inschrijven kan tot eind februari, maar wie zeker wil zijn van deelname kan zich beter zo snel mogelijk opgeven. “Omdat iedere deelnemer een concert geeft van een half uur, is de avond snel vol” zegt Leffrie Mulder van de organisatie en “we willen graag dat iedere deelnemer speelt voor zoveel mogelijk publiek. Dan moet je niet te vroeg beginnen en te laat eindigen”. De deelnemende bands maakt de organisatie na de sluitingsdatum bekend.

In 2018 wordt Surventobrass voor de tiende keer georganiseerd. In deze tien jaar is het evenement gegroeid. Deze groei is te zien aan het stijgende aantal bezoekers, maar ook stijgt het niveau van de concerten. Dat versterkt elkaar, want betere concerten trekken weer meer bezoekers.

Bij Surventobrass staan de deelnemende brassbands centraal. Het gaat om hun performance. Daarom ligt de focus van de organisatie op het maximaal faciliteren van iedere performance. Zo maken we van elk optreden een succes.

Wie zijn wij

Wij zijn Stichting Survento Evenementen Surhuisterveen en organiseren jaarlijks het Surventobrass festival.

Volg ons ook op:

    

Contact

Voor informatie over Surventobrass zijn wij als volgt te bereiken:
 info (@) surventobrass.nl
  06 50 73 42 67
 Boelenswei 1
9231 AE  Surhuisterveen