SURVENTOBRASS 2018 OP LIVESTREAM OMROP FRYSLÂN

De opname wagen van Omrop Fryslân staat voor de Flambou in Surhuisterveen om opnames te maken van het Surventobrass Festival.

 

Festival is niet te missen

SURVENTOBRASS 2018 OP LIVESTREAM OMROP FRYSLÂN

HET SURVENTOBRASS FESTIVAL IS VOLGEND JAAR TE ZIEN OP DE LIVESTREAM VAN OMROP FRYSLÂN. DAARNA ZIJN DE OPNAMES TE ZIEN OP HET YOUTUBE KANAAL VAN SURVENTOBRASS EN HET KOPERKANAAL VAN DE OMROP.

Surhuisterveen | Omrop Fryslân en de organisatie Surventobrass hebben voor het festival in 2018 principeafspraken gemaakt. De Omrop gaat evenals voorgaande jaren de opnames verzorgen en deze livestreamen via het koperkanaal van de Omrop. Hier is de organisatie van het festival blij mee. “Juist voor een festival waarin amusement centraal staat, is het belangrijk dat deze altijd en overal bekeken kunnen worden. Met Omrop Fryslân zijn we verzekerd van professionele opnames.” zegt Hiltsje Huisma van de organisatie. De livestream trekt ieder jaar meer kijkers en is ideaal voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om het festival te bezoeken. Naast meer kijkers op de livestream stijgt ook ieder jaar het aantal bezoekers van het festival.

De opnames zijn op 16 juni 2018 live te volgen via het koperkanaal van Omrop Fryslân. Daarna zullen de opnames te zien zijn op het YouTube kanaal van Surventobrass en het koperkanaal van de Omrop. Opnames van eerdere edities van het festival kunnen daar ook worden bekeken. 

Wie zijn wij

Wij zijn Stichting Survento Evenementen Surhuisterveen en organiseren jaarlijks het Surventobrass festival.

Volg ons ook op:

    

Contact

Voor informatie over Surventobrass zijn wij als volgt te bereiken:
 info (@) surventobrass.nl
  06 50 73 42 67
 Boelenswei 1
9231 AE  Surhuisterveen